WE GAAN VAN START; BINNENKORT EEN INFORMATIEAVOND

Maak kennis met Wij zijn IN

Wij zijn IN is jouw kans om jouw toekomstige woonplek vorm te geven. Samen met de mensen die uiteindelijk jouw buurtgenoten worden ontwerp je onder leiding van professionals een innovatieve en duurzame woonomgeving in het Brainport Smart District tussen Eindhoven en Helmond. Jullie wensen, ideeën en ambities vormen de basis van Wij zijn IN.

Het mooie van Wij zijn IN is dat we alles samen gaan invullen. Van de indeling van je woning tot de opzet van de omgeving. Wil je een eigen tuin of wil je een gemeenschappelijke moestuin voor de hele wijk? Of wil je best een stukje tuin inleveren voor meer openbaar groen? Heb je ideeën over het inzetten van digitalisatie in de wijk? Of zie je wel wat in de deeleconomie op lokale schaal? Binnen Wij zijn IN is jouw input essentieel.

Wil jij meepraten en meedoen of ben je gewoon nieuwsgierig geworden? Hou deze site in de gaten of meld je aan; je bent dan als eerste op de hoogte van de informatieavond die binnenkort gaat plaatsvinden. Tijdens de informatieavond lichten wij graag het co-creatie concept van Wij zijn IN verder toe en beantwoorden we al je vragen. Wij kijken er in ieder geval enorm naar uit om jou ‘de toekomstige bewoner van Wij zijn IN’ te ontmoeten, samen het gesprek aan te gaan en JOUW wijk van de toekomst te creëren.

Meld je aan!

Wil je ontdekken of Wij zijn IN iets voor jou is? Schrijf je dan nu in! Hieronder kun je jezelf aanmelden.