samen geven wij onze wijk vorm

Wij zijn IN - Brainport Smart District

WE GAAN VAN START; BINNENKORT EEN INFORMATIEAVOND

Goed nieuws! Wij zijn IN gaat van start! Lijkt het je wel wat om samen met buren je eigen innovatieve wijk te creëren? Maak dan kennis met Wij zijn IN op de informatieavond. Binnenkort maken we de datum bekend.

MAAK KENNIS MET WIJ ZIJN IN

Wij zijn IN is jouw kans om je eigen toekomstige leefomgeving vorm te geven. Samen met de mensen die uiteindelijk jouw buurtgenoten worden ontwerp je onder leiding van professionals een innovatieve en duurzame woonomgeving in het Brainport Smart District tussen Eindhoven en Helmond. Jullie wensen, ideeën en ambities vormen de basis van Wij zijn IN.

Het mooie van Wij zijn IN is dat we alles samen gaan invullen. Van de indeling van je woning tot de opzet van de omgeving. Wil je een eigen tuin of wil je een gemeenschappelijke moestuin voor de hele wijk? Of wil je best een stukje tuin inleveren voor meer openbaar groen? Heb je ideeën over het inzetten van digitalisatie in de wijk? Of zie je wel wat in de deeleconomie op lokale schaal? Binnen Wij zijn IN is jouw input essentieel.

Wil jij meepraten en meedoen of ben je gewoon nieuwsgierig geworden? Houd de website www.wijzijnin.nl & je mailbox dan in de gaten. Zo zorg je ervoor dat je als eerste op de hoogte bent van de informatieavond die binnenkort gaat plaatsvinden. Tijdens deze avond lichten wij graag het co-creatie concept van Wij zijn IN verder toe en beantwoorden we al je vragen. Wij kijken er in ieder geval enorm naar uit om jou ‘de toekomstige bewoner van Wij zijn IN’ te ontmoeten, samen het gesprek aan te gaan en JOUW wijk van de toekomst te creëren.

DE WIJK VAN DE TOEKOMST KUNNEN WE ALLEEN SAMEN REALISEREN

Ik doe mee

LATEN WE BEWIJZEN DAT HET KAN

Meld je aan en word onderdeel van dit unieke initiatief

Wij zijn IN is geselecteerd door het Brainport Smart District om deel te nemen aan de nieuwe wijk. We willen graag bewijzen dat onze visie van samenwerking de toekomst heeft. Daar kun jij bij helpen. Meld je aan en steun dit plan!

Doe mee >>

ALLES IS BESPREEKBAAR

Hoe wil jij wonen?

Het mooie van Wij zijn IN is dat we alles samen gaan invullen. Van de indeling van je woning tot de opzet van de omgeving. Wil je een eigen tuin of wil je een gemeenschappelijke moestuin voor de hele wijk? Of wil je best een stukje tuin inleveren voor meer openbaar groen?

Heb je ideeën over het inzetten van digitalisatie in de wijk? Of zie je wel wat in de deeleconomie op lokale schaal? Tijdens meedenksessies gaan we samen brainstormen over de mogelijkheden en onmogelijkheden op elk gebied. We horen dus graag wat je belangrijk vindt en welke ideeën je hebt. Verras ons met nieuwe, inspirerende inzichten!

Doe mee >>

Perfecte ligging

En hier komt Brainport Smart District!

Tussen de centra van Helmond en Eindhoven komt de levendige en moderne woonwijk Brainport Smart District.

Doe mee >>